FAQs

Zie hier de meest gestelde vragen over onze voorwaarden.

Retourneren & ruilen

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Meld je retour tot 14 dagen na bestellen aan door een mail te sturen naar contact@annemiegielsen.com waarin je je naam, factuurnummer (te vinden op de factuur die in je pakketje zit), item en eventuele reden van retour doorgeeft. Zodra je je retour hebt aangemeld zul je per mail een akkoord ontvangen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” (Dit is exclusief de verzendkosten)

Stuur het pakketje (verzendkosten retour is voor de koper) naar het volgende adres: Adriaen Willaertstraat 18 5216 GS ’s-Hertogenbosch. Ben je in de buurt? Dan mag je het ook gewoon afgeven op het atelier. Vergeet hierbij niet je factuur (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. Op deze manier kunnen we je retour het snelst verwerken. Items uit de sale mogen ook terug gestuurd worden.

Mag ik mijn bestelling ook ruilen?

Past je item niet helemaal en wil je het ruilen voor een andere maat? Geen probleem. Stuur een mail naar contact@annemiegielsen.com of stuur een bericht naar +31 645871313 en laat weten wat je retour stuurt en welk artikel je ervoor terug wilt,  dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe item klaar wordt gelegd. Zodra je retour bij ons binnen is sturen wij je nieuwe item naar je op (de verzendkosten voor het nieuwe item zijn natuurlijk voor onze rekening). De retourkosten bij een ruiling blijven voor eigen rekening

Net als met retourneren kun je ook terecht bij ons op het atelier. Geef dit wel even van te voren aan. zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je nieuwe item klaarligt wanneer je naar ons atelier komt. Vergeet ook niet bij een ruiling je factuur mee te sturen of mee te nemen.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
  • Het artikel is niet gedragen of gebruikt
  • Alle kaartjes/tags zitten aan het product
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Annuleren mag tot 14 dagen na bestellen.
  • Het artikel wordt in goede staat bij ons afgeleverd

Verzenden & afhalen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Alle items op onze webshop worden met de hand gemaakt op het atelier. Wanneer er een bestelling wordt geplaats worden de bestelde items dus eerst gemaakt. Wanneer deze af zijn wordt er een mailtje verstuurd met de verzending. Nadat de bestelling is afgegeven een PostNL pakketpunt heb je het pakketje meestal de volgende dag al in huis. Met uitzondering op zondagen en feestdagen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Je kunt je bestellingen op werkdagen (ma t/m vr van 9.00u tot 17.30u) afhalen bij mij op het atelier in s’ Hertogenbosch. Wil je je pakketje komen ophalen geef dit dan aan bij de verzendopties. (Afhalen). Laat even via de mail contact@annemiegielsen.com of via een bericht +31 645871313 weten wanneer je je pakketje wilt komen afhalen. Dan maken we een afspraak voor wanneer het uitkomt.
Welke betaal mogelijkheden zijn er?
Je kunt je bestelling betalen met iDeal en Klarna achteraf betalen  

WhatsApp chat