Hallo daar! Ik ben Ghylène van den Heuvel, 19 jaar oud en ik loop stage bij Anne Miegielsen, Anne’s bedrijf. Ik volg de opleiding Fashion & Design op het Koning Willem 1 college in ’s-Hertogenbosch. Zoals vele van jullie misschien weten heeft Anne zelf deze opleiding ook gevolgd en zo ben ik ook bij Anne’s bedrijf uitgekomen. Haar eindcollectie sprak me erg aan (soft Morning) en vanuit daar ben ik haar ook direct gaan volgen op social media, met succes want Anne volgde me meteen terug!

Waarom ik voor Anne Miegielsen koos?

Toen het tijd was om een stageplek te gaan zoeken wist ik niet waar ik moest beginnen om mijn plek te vinden, het is en blijft een stage van 920 uur. Ik ben erg kieskeurig, maar wel een gedreven persoon en ben toen bedrijven die me aanspraken gaan zoeken.
Toen ik niets vermoedend op mijn social media zat te scrollen kwam ik Anne’s post tegen op haar account waarin stond dat ze een stagiaire zocht, dit was natuurlijk voor mij de kans.

Een stageplek voor me op een afstand van 15 minuten met het openbaar vervoer, een stage met iemand die niet compleet vreemd is voor me en totaal mijn smaak heeft als het gaat om het ontwerpen en doen! Zo gezegd zo gedaan en ik belde Anne onmiddellijk op na het plaatsen van haar post. Yes, een afspraak voor een intakegesprek die a.s. donderdag.
Ergens was ik nog geen eens zenuwachtig (gezonde spanning) want ik had het gevoel dat ik Anne al kende.

Gelukkig, ik heb een stageplek bij Anne Miegielsen, kan niet wachten om te beginnen!

Beginnen bij het begin

26 augustus, vandaag begon het, mijn stage bij Anne Miegielsen. De dagen en werktijden vliegen voorbij want we zijn continu aan het werk met alles en nog wat. We zijn ideeën aan het uitwerken, haar social media aan het uitbreiden en nieuwe content aan het maken voor haar bedrijf. Of ik dit allemaal leuk vind? Ja zeker, dit past allemaal in mijn straatje.

Natuurlijk heb ik ook het bedrijf Anne Miegielsen gekozen om mijn vaardigheden te verbreden de komende tijd. Ook ben ik enthousiast voor de nieuwe herfstcollectie die we nog moeten gaan maken en bedenken. Ik hoop dat ik in dit proces veel ga bij leren en dit straks in mijn praktijkexamen periode kan gaan toepassen.

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment